De nieuwsbrief

Two more open workshops coming up!

Wil je je aanmelden? Graag! Dat kan via . Aan elke workshop kunnen maximaal 16 mensen meedoen.

Waar gaat dit over?

De afgelopen maanden hebben wij informatie verzameld, gewerkt met en veel geleerd over de populaire platformen die nu veel gebruikt worden in Social Media. Om precies te zijn: Twitter, Facebook en LinkedIn. Wij merkten daarbij dat veel mensen op zoek zijn naar praktische informatie over hoe je deze diensten kunt gebruiken. Wij zijn er erg enthousiast over en willen onze ervaringen graag delen met andere mensen. We helpen je stap voor stap op weg!

Oké, maar wat kan ik ervan leren?

We richten ons op beginners in social media in deze basic level workshop. Je kunt het zien als een “introductie” in Twitter, LinkedIn en Facebook. Er is voortdurend ruimte voor vragen of problemen waar je tegenaan loopt tijdens je gebruik.

We heten iedereen welkom bij onze workshops! Ook als je al bekend bent met één van deze drie social media. Je kunt dan je ervaringen delen met andere mensen, iets leren over de andere social media en misschien zelfs een tip of nieuwe toepassing oppikken!

Wat is het programma?

Voor elk van de genoemde social media nemen we je stap voor stap mee aan de hand van ons 5-stappen-model. Na ongeveer 3 uur heb je met succes de chaotische wereld van social media ontdekt, gelijkgestemde mensen leren kennen en een manier gevonden die voor jou prettig werkt. We zetten jou aan het werk! Je zult gaan creëren, aanpassen en je (nieuwe) social media profielen ter plekke gebruiken… [Was het al duidelijk? Je krijgt geen saaie presentatie te zien.]

Wat nemen wij mee?

–  Onze kennis

–  Snacks en drankjes

–  Wifi en stopcontacten

– Op jouw verzoek iets anders!

Wat neem jij mee?

–  Een laptop (met lader en wifi!)

–  Je enthousiaste en gezond kritische houding 😉

–  Een geest als een parachute: hij werkt alleen  als je hem op tijd opent…

Flyer Nameshapers Social Media workshops (5 februari of 19 februari 2011)

We werken met waardebepaling achteraf. Dat betekent dat je vooraf alleen de vaste kosten van € 10,- betaalt voor de locatie, eten & drinken en andere voorzieningen zoals de elektriciteit. Vergelijkbare workshops kosten tussen de , € 149,- en zelfs € 475,-, maar nu kies je zelf hoe veel je na afloop betaalt.

De details

–  Vrijdag Maart 18 9:30-13:30 of Woensdag 6 of April 2011 13:00-17:00

–  Kom een uur voor de start om jezelf en je laptop te installeren

–  De locatie is Lev Kaupas, Atlantisplein 1, Amsterdam (hier)

–  We spreken zowel Engels als Nederlands, omdat de meeste social media Engelstalig zijn

Om je aan te melden, vragen wij je nu meteen in te vullen. Aan elke workshop kunnen maximaal 16 mensen meedoen.