Social media advieS

Advies geven is elke keer opnieuw in een vraag duiken. Ieder merk, iedere organisatie en ieder individu staat voor andere uitdagingen en wij dus ook. We hebben daarom geen standaard stappenplan klaarliggen, want niemand heeft een standaardvraag.

INTAKE

Het eerste uur luisteren we alleen maar. We gaan open het gesprek in en horen graag waar je mee bezig bent. Samen onderzoeken we je vraagstelling, bekijken wat er tot nu toe al gedaan is en welke wensen je hebt om verder te ontwikkelen.

Wat heb je al gedaan? Welke ontwikkelingen zijn er in je vakgebied? Wie zie je als voorbeelden of concurrenten? Als er een klik is, inhoudelijk èn persoonlijk, maken we graag een offerte op maat en gaan we aan de slag.

We zijn je rechterhand op het gebied van social media.

STRATEGIE & ADVIES

Social media content staat niet op zichzelf. Ik vind dat je goed moet kijken wat er gebeurt met campagnes, PR en andere communicatie. Waar vult social aan? Welke gaten liggen er? En hoe brengen we alles in lijn mét accenten in de tone of voice? Samenwerking tussen deze vakgebieden is belangrijk en ik excelleer op het snijvlak van deze vormen van communicatie.