Oliver de Leeuw

Founder & owner

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Tijdens zijn master in Business Administration richtte hij een trainingsbureau voor en door studenten op. Hij is een enthousiaste ondernemer die anderen graag helpt social media beter te begrijpen – en toe te passen. Daarnaast was Oliver 5 jaar actief voor TEDxAmsterdam.

Met veel plezier verzorgde hij als hoofdredacteur onder meer de live verslaglegging tijdens de inspiratie-conferentie. In zijn vrije tijd vernieuwde hij spreekwoorden bij Paarse Krokodillentranen. Je maakt hem wakker èn gelukkig met sporten en verse koffie.

Wie zijn de Nameshapers?

Nameshapers biedt social media support vanuit Amsterdam. In nauwe samenwerking met online marketeers, event-specialisten en digital storytellers vertellen we verhalen voor aansprekende projecten.

Werkwijze

Bij Nameshapers geloven we in het op weg helpen van andere mensen op een duurzame manier. Het liefst gaan we samen aan de slag met opdrachtgevers om hen te leren het maximale uit social media te halen. Vanuit onze brede ervaring helpen we met een realistische kijk op hoe je persoonlijk en zakelijk doelen kunt bereiken met social media. En ongeacht het platform – social media is vooral een mindset.

Netwerk

In het netwerk van Nameshapers kunnen we een beroep doen op specialisten als een project aanvullende expertise nodig heeft. Zo werken we geregeld samen met online marketeers, creatieve copywriters en fantastische fotografen die we kennen en vertrouwen. Ook schakelen we graag met webbouwers, senior trainers en Facebook-advertentiebureaus in overleg met de opdrachtgever. We helpen je graag navigeren door de online wereld en blijven dan het aanspreekpunt in het gehele proces als online communicatieregisseur.

Partners

We trekken samen met geselecteerde partners en freelancers op om klanten te voorzien van communicatieadvies en pakkende campagnes te verzinnen. Dat doen we bijvoorbeeld voor TEDxAmsterdam, de New Energy Challenge en diverse medische congressen.

Meet the team

Julian Philbert

Julian is een allround videomaker die focust op impact. Hij draait zijn hand niet om voor een droneshot over duurzame technologie, draait mee voor internationale tv-producties over sustainable travel en maakt met liefde voor details een corporate verhaal.

Sander Blom

Sander Blom is een storyteller in hart en nieren. Tijdens zijn opleiding in Groningen begon hij zijn eigen filmproductiebedrijf dat hij sindsdien steeds verder uitbouwde. In 2016 werkte hij voor het eerst met Oliver samen aan een aftermovie voor het Startup Fest Europe en sindsdien volgden meerdere vruchtbare samenwerkingen. Met ervaring in diverse genres/sectoren en een achtergrond als scenarioschrijver, staat een goed verhaal in elke video bij hem voorop.

Marre Smit

Marre Smit – ook wel bekend als de webdesign wizard – is onze go to webdesigner. Ze doet niets liever dan mensen helpen trots te zijn op hun bedrijf, of dat nou in de startblokken staat of al even meedraait. Haar kracht ligt bij het creatieve praktisch maken. Bij het vertalen van een droom of visie naar een opvallende online presence.

Met haar all-female-tech team creëert ze unieke, kleurrijke en goed converterende websites voor creatieve ondernemers en MKB.

Mike Breeuwer

Mike Breeuwer is een meester in het vastleggen van verhalen. Hij maakt close-ups van gezichten zonder in de weg te lopen en weet hoe je in de moeilijkste omstandigheden treffend beeld maakt door de juiste techniek op zijn camera te beheersen. Met 15 jaar ervaring op events als TEDx, festivals als Sensation en in de studio voor prachtige portretten is Mike onze go-to fotograaf.