De nieuwsbrief

"Terug naar de passie" – interview Salmaan Sana voor Arts & Auto

Salmaan werd eind 2013 geïnterviewd door Roel Notten voor het vakblad Arts en Auto. Lees het interview en Salmaans ervaringen hier terug.

 
“Het was heel spannend om te horen dat ik voor de Arts en Auto zou worden geïnterviewd. Dat kwam omdat ik hierin eerlijk zou laten weten dat ik uiteindelijk ben gestopt met mijn studie. Een besluit waar ik lang mee zat te worstelen en waarover ik uiteindelijk de knoop heb doorgehakt. Het voelde als een ‘coming out’, maar dan over mijn beslissing. Ik ben blij dat Roel, de journalist, zo veel mogelijk probeerde de essentie van mijn verhaal erin te houden, terwijl ik mij ook kan voorstellen dat het niet makkelijk was. Daarna ging ik in de winterkou nog op de foto, op een extreem grote stoel en in nog wat andere poses. Ik weet niet of ik mijn innerlijke kritische stem helemaal kan uit kan zetten vanwege punten in mijn verhaal die ik misschien toch anders had willen vertellen, maar ik ben wel dankbaar voor de mogelijkheid om mijn verhaal te kunnen delen. Dus: bedankt, Arts en Auto! Tot slot hoop ik dat degenen die het lezen het ook een beetje kunnen volgen.

Ik ben benieuwd naar je reactie ;o)

Download (pdf): Salmaan Sana interview Arts en Auto December 2013 – Terug naar de passie – Social Media