De nieuwsbrief

Hoe social media storytelling € 6.000,- voor Spieren voor Spieren opbrengt

Op 30 juni 2015 kwamen 5 sprekers, 100 bezoekers en 1 goed doel bij elkaar. Er is meer dan € 6.000,- opgehaald voor Spieren voor Spieren! Oliver zette het publiek aan de slag met tools voor social media storytelling.

Krijg New Business event voor Spieren voor Spieren

KrijgNewBusiness event voor Spieren voor Spieren in AFAS theater 30-06-2015

Tijdens het evenement “Krijg New Business” met als motto “There’s not one way” gaven 5 sprekers vanuit hun expertise tips over hoe je nieuwe klanten kunt krijgen. Marketing managers, sales executives en directeuren van allerlei bedrijven en organisaties waren aanwezig in het AFAS Theater in Leusden. In de opbouw van de dag kozen we ervoor om te beginnen met cold calling en SEO. Na de pauze sprak Oliver over social media storytelling, ingeklemd tussen een presentatie-expert en een LinkedIn-goeroe. Zo sloten de tips, verhalen en opdrachten goed op elkaar aan en konden de deelnemers met hun hoofden vol inspiratie en praktische stappenplannen naar huis.

 

Social media storytelling

In de interactieve presentatie van Oliver stonden drie vragen centraal. Beantwoord deze en je hebt een stevige strategie in handen voor je social media en storytelling:
why social media and storytelling green leaves

  • Wat is je ‘why’?

Oftewel: waar sta je voor en waarom doe je wat je doet? Dat Simon Sinek te pas en te onpas wordt aangehaald, doet niets af aan zijn boodschap dat mensen zaken met je willen doen om waar je in gelooft, en niet alleen maar om wat je doet.

  • Welke onderwerpen bespreek je online?

Waarmee profileer en associeer je jezelf en komt dit overeen met je offline presentatie?

  • Wat zien mensen als eerste van jou op LinkedIn?

Er zijn veel verschillende formules voor: je headline op LinkedIn. De meeste mensen bepalen op basis daarvan of ze doorklikken naar je profiel.

Was je bij het “Krijg New Business” evenement en wil je de presentatie ontvangen? Klik dan op de knop en stuur een e-mail naar Oliver. Dan krijg je de samenvatting van de presentatie over social media storytelling opgestuurd.

 

[av_button label=’Stuur mij de presentatie’ link=’manually,mailto:oliver@nameshapers.com?SUBJECT=Ik%20ontvang%20heel%20graag%20je%20presentatie’ link_target=’_blank’ size=’x-large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’blue’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” av_uid=’av-1yhsx4′]

 

Testimonials

De combinatie van 5 verschillende invalshoeken beviel goed. Wie weet kom je ons in deze samenstelling wel vaker tegen in de toekomst!

Testimonial Testimonial Testimonial