De nieuwsbrief

Slimmer zakelijk werken met social media – Programma Summerschool 28 augustus 2012 (Seats2Meet)

Deze workshop vond in het verleden plaats! Wil je onze hulp? Contact ons dan even!

Slimmer zakelijk werken met social media

Slimmer werken met social media - Nameshapers - social businessAl sinds 2002 kennen we de term ‘information overload’. Dankzij internet hebben we onze vrienden, alle zakelijke kennis en het laatste nieuws uit de hele wereld in onze broekzak. Daarbij sturen we zelf ook veel informatie rond in e-mails, chats en tweets en wie weet uploaden we zelfs een zakelijke video op YouTube. Deze digitale revolutie gaat oneindig veel sneller dan onze hersenen kunnen evolueren en stelt ons voor een uitdagend dilemma: hoe kan ik meer bereiken in minder tijd?

Nu toegang tot kennis steeds meer een ‘commodity’ wordt, is het duidelijk dat jouw toegevoegde waarde ergens anders vandaan moet komen: kennis cureren. Veel organisaties en kenniswerkers hebben behoefte aan een concreet overzicht van wat er mogelijk is om kennis slimmer tot je te nemen èn handiger te delen met je zakelijke netwerk. In deze workshopdag brengen we je al onze kennis bij over twee van onze favoriete onderwerpen: slimmer werken met social media.

Met deze materie ga je zelf aan de slag tijdens de eenmalige Summerschool Slimmer zakelijk werken met social media op 28 augustus 2012.

Voor wie?

De Summerschool Slimmer zakelijk werken met social media is bedoeld voor iedere kenniswerker, zzp’er of manager die te maken heeft met het delen van kennis en meer wil weten over hoe social media daarbij handig zijn in te zetten. Je bent al bekend op Twitter en LinkedIn en wil graag werken aan je online reputatie door jezelf en je organisatie neer te zetten als ‘thought leader’ op een bepaald vakgebied. Je leert graag hands-onover slimme tools, apps en handigheden om in minder tijd meer te bereiken en niet langer het overzicht te verliezen in het aanbod van kennis.

Programma:

Logo Seats2Meet s2m - NameshapersDatum: dinsdag 28 augustus 2012 Tijd: 9.30 – 16.30 uur Locatie: Seats2Meet Utrecht

Inlooptijd (9.30-10.00)

Om je laptop of tablet te installeren, een kopje koffie te drinken en elkaar alvast te leren kennen.

Virtueel voorstelrondje (10.00-10.30)

We verklappen niet hoe, maar reken erop dat iedereen jou goed zal leren kennen tijdens onze introductie.

Wat willen ze toch van je? (10.30-11.00)

Op basis van jouw wensen èn die van je doelgroep gaan we je online profiel aanscherpen. We kijken naar je twitter followers en je huidige bio. Wat je hier leert, kun je toepassen op andere netwerken zoals LinkedIn en Google+.

Content & curatie (11.00-12.00)

Hoe kom je makkelijk aan goede content en hoe zet je deze kennis effectief in voor je netwerk?

Lunch (12.00-13.00)

Netwerk theorie (13.00-13.15)Een kleine achtergrond bij sociale netwerken. Hoe functioneren (sociale) netwerken en wat kan jouw rol daarin zijn?

Tools om je online profiel beter te beheren (13.15-15.00)

We delen onze favoriete tools met je om sneller kennis te krijgen, makkelijker waarde toe te voegen aan je netwerk en tijd te besparen met een handig social media dashboard. Na een gezamenlijke start ga je zelf uitgebreid aan de slag met 2 tools om het helemaal naar jouw wens in te stellen en belangrijke informatie over jouw online verbindingen tot je te krijgen. Wij helpen je ter plekke.

Koffiepauze (15.00-15.15)

Slimmer werken: meer resultaten in minder tijd (15.15-16.00)

Hoe kun je nu effectief te werk gaan als er meer informatie bijkomt in je workload? We introduceren methodes om gefocust te blijven op de belangrijkste taken die je wil afhandelen.

Afronding: wat neem je mee? (16.00-16.30)

We sluiten de dag af met een persoonlijk actieplan om het geleerde in de praktijk te blijven brengen en te delen met bijvoorbeeld je collega’s.

Opbrengsten

Slimmer werken met social media - NameshapersJe leert zelf tijd te besparen, meer waarde aan je netwerk toe te voegen en je verlaat de dag met allerlei bijgewerkte apps, instellingen en werkroutines. Omdat je in onze workshop zelf aan de slag gaat en niet alleen maar luistert, leer je meteen hoe je de voor jou belangrijke tools naar wens kunt instellen. De volgende dag kun je dus meteen slimmer aan het werk!

We bellen je twee weken na afloop voor een gratis follow-up gesprek om te zien of we je nog ergens mee kunnen helpen.

Kosten

Deze summerschool slimmer zakelijk werken met social media vraagt een investering van € 395,- ex btw. Hiervoor krijg je twee toegewijde trainers die helemaal thuis zijn in online werken, slimmer werken-tools en meer dan 7 jaar ervaring hebben met het interactief overdragen van kennis. Met een groep van minimaal 5 en maximaal 15 mensen krijg je gegarandeerd persoonlijke aandacht en antwoord op je vragen.
Zomervoordeel! Breng een collega van dezelfde organisatie mee en deze persoon krijgt 50% korting – of allebei 25 procent.

Locatie

Het inspirerende Seats2Meet congrescentrum in Utrecht met koffie, lunch en wifi.