De nieuwsbrief

Nieuwe technologie in 2015

In een mooie, beknopte, lijst wordt door de redactie van Wired ingegaan op wat zij verwachten in 2015. Welke techologie die binnen handbereik is gaat doorbreken? Wij zijn erg enthousiast over de “slimme keuken”: alles dat te maken heeft met de verbinding tussen online en eten maken, bestellen of delen met je vrienden. Zoals zij het zelf zeggen:

 

The Internet of Food Goes Online
by Matteo Penzo

2015 will see a new roster of connected kitchen devices that will profoundly change the way we produce, consume, and interact with food. Don’t be surprised to come home to a robot cooking pizza from original Italian recipes available on the Internet, or by making coffee (almost) out of your smartphone.
Companies to watch: My Vessyl, LG

Niet geheel toevallig zijn er op het moment twee fantastische koffiemachines te koop via crowdfundingsite Kickstarter: Arista en Bonaverde. Wij hebben de laatste besteld en kunnen niet wachten tot hij er is, hopelijk over een paar maanden. Tegen die tijd kan iedereen die het wil een RFID-code maken (hoe? Dat is ons nog een raadsel) voor een bepaalde branding van de ongeroosterde bonen die in de Bonaverde gaan.

[av_two_third first av_uid=’av-4t7prl’]

bonaverder kickstarter coffee.png

[/av_two_third]

[av_one_third av_uid=’av-2cxrwh’]

bonaverde coffee machine design.png

[/av_one_third]