De nieuwsbrief

Nameshapers en Coebergh bundelen krachten

Coebergh Communicatie & PR en social media supporters Nameshapers werken nu officieel intensief samen. Nameshapers is daarbij ingetrokken in het pand aan de Amsterdamse Leidsegracht waar ook Coebergh gevestigd is.

Paid, owned en earned media communicatie nu gebundeld aangeboden

In 2011 ging Coebergh al een krachtenbundeling aan met VERTOV digital storytelling; een gespecialiseerd bureau voor de creatie en realisatie van digitale beeldvorming. Dit resulteerde onder andere in een prestigieuze Sabre Award voor de gezamenlijke campagne Laughing Buddha van Rituals. Deze bundeling van krachten van aangrenzende disciplines in het communicatievak biedt opdrachtgevers de steeds meer gevraagde synergie in paid, owned en earned media.

“Spannende, maar logische stap”

Samenwerking Nameshapers en CoeberghDoor de samenwerking verwachten de bureaus een sterkere propositie te creëren voor zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers. “We kunnen meteen in het begin van het campagneproces de koppen bij elkaar steken om te zorgen voor een optimale afstemming van ervaring, expertises en talent – met de best mogelijke resultaten als gevolg. Doordat we met de drie bureaus bij elkaar zitten, is het voor ons erg eenvoudig om snel te schakelen”, aldus Kiki Hirschfeldt, operationeel directeur Coebergh Communicatie & PR. “Het is voor ons een spannende, maar logische stap om samen te werken met een gerenommeerd bureau als Coebergh”, aldus Oliver de Leeuw, directeur Nameshapers. De bureaus leerden elkaar kennen tijdens hun werk voor TEDxAmsterdam, nu al werken de bureaus gezamenlijk voor verschillende opdrachtgevers.


Leidsegracht Amsterdam in amsterdam

 

Coebergh Communicatie & PR is een onafhankelijk, toonaangevend PR-bureau, opgericht in 1997. Klein genoeg om het persoonlijk te houden, groot genoeg om op een breed terrein kwalitatieve expertise te leveren. Een team van ruim 15 consultants met een uitgebreid netwerk, in de weer voor (inter)nationale marktleiders, love brands en innovatoren zoals a.s.r., van Gils, Rituals, de Bijenkorf, KPN, Pauw en Vogue. Coebergh is ambitieus in het scoren, en ook in het plezier hebben met elkaar.

Nameshapers ondersteunt sinds 2010 bedrijven, non-profits en individuen met het slaan van een brug tussen hun online en offline aanwezigheid. Met een achtergrond als trainers geven de Nameshapers veel interactieve workshops. Ook ondersteunen ze social media gebruik met één-op-één coaching en online communicatiestrategieën voor evenementen.

Contact opnemen?

Kijk voor meer informatie op www.nameshapers.com, www.coebergh.nl en www.vertov.com, of bel met Kiki Hirschfeldt op 020-470 87 87 of Oliver de Leeuw op 06 28 13 77 43.