De nieuwsbrief

Introducing Social Media Open Office Hours @ Rockstart

Nieuw experiment: social media spreekuur voor startups

Het motto voor startups? Launch early. Dus na kort overleg met de mensen van Rockstart gaat Nameshapers van start met een social media spreekuur voor startups. En we noemen het: Social Media Open Office Hours.

rockstart logo | nameshapers

Voor wie?

In eerste instantie alleen voor bij Rockstart aangesloten bedrijven (via de Accelerator of Spaces, bijvoorbeeld). In consults van een kwartier gaan we samen op zoek naar antwoorden op prangende vragen en als ik iets niet weet – dan zoeken we het op. En geef ik het antwoord in een blog, zodat we allemaal van elkaar kunnen leren.

Hoe plan je dat spreekuur?

Open office hours social media spreekuur nameshapers bij rockstartOm dit te stroomlijnen maken we gebruik van de handige tool Ohours. Daarin heb ik aangegeven dat ik in een bepaald tijdsblok sessies van 15 minuten beschikbaar heb, en er kunnen zelfs 5 minute breaks mee worden ingelast 🙂
Sinds Julie van Rockstart naar iedereen van Rockstart Spaces een bericht heeft gestuurd over de Social Media Open Office Hours zijn er al meer aanmeldingen binnen gekomen dan er plek is! Omdat ik de aanvragen voor de tijdsblokken kan goedkeuren of ‘waitlisten’ in Ohours is dat heel handig bij te houden. En je kunt je abonneren op een feed voor in je digitale agenda.

Ik heb er zin in en ben benieuwd naar de vragen waar de startups zoal mee komen. Van de antwoorden en een mogelijk vervolg doen we zeker verslag. Keep you posted!