De nieuwsbrief

De 3 manieren waarop we klanten helpen

Interactieve workshops geven: daar staat Nameshapers om bekend. We breiden onze core business uit met twee nieuwe diensten nadat we hier in 2012 met succes aan hebben gewerkt voor meerdere klanten.

Wij geloven erin dat je de impact van social media pas echt kunt begrijpen als je er zelf mee aan de slag bent gegaan. Of je nu vertegenwoordiger, marketeer of directeur bent. Daarom zullen workshops altijd een essentieel onderdeel van onze dienstverlening blijven.

Workshops

Er zijn veel zelfstandigen die social media trainingen op wat voor manier dan ook aanbieden als onderwerp. Vaak zijn dit erg praktische knoppentrainingen. Ook bieden de meeste ‘social agencies’ naast strategie, community management en campagnewerk workshops aan binnen hun trajecten. Deze gaan vaak over communicatiestrategie en welke doelen je kunt en moet stellen aan social media activiteiten als organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat onze trainers-achtergrond en persoonlijke aanpak een unieke positie in de markt heeft veroverd die precies tussen deze twee uithoeken van social media service inzit.

Onze in-company workshops maken we altijd op maat. Variërend van een inspirerende (interactieve!) presentatie, een strategische brainstorm tot een hands-on ervaring met Social Business via LinkedIn – we kunnen op het moment zelf nog schakelen in niveau en inhoud.

En het resultaat? Ongeacht hoe actief deelnemers zelf aan de slag blijven met social media, heeft iedereen voldoende kennis opgedaan om te beoordelen of er werk uitbesteed moet worden aan andere partijen of dat alles in huis kan worden afgehandeld. Dat is hoe dan ook een goede investering.

Behoefte aan blijvende kennis over social media? Bel of mail Oliver!

Consulting

Met onze ervaring op diverse niveaus om social media actief in te zetten als middel om een bepaald doel te bereiken zijn wij een graag geziene gesprekspartner voor online communicatiestrategieën. Je wil “iets” met social media? Samen komen we erachter wat het beste bij jouw organisatie past.

We vinden het belangrijk om altijd genuanceerd, eerlijk en vindingrijk te zijn. Daarom doen we niet aan Gouden, Zilveren of Bronzen pakketten. Na een eerste intakegesprek bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe veel uur we daarvoor nodig denken te hebben.

Wij zorgen vervolgens voor het resultaat waar je naar op zoek bent. In ons netwerk van professionele freelancers, online marketing specialisten en social media bureaus kunnen we als het nodig is opdrachten onderbrengen. Wij houden overzicht over het proces en begeleiden je van begin tot eind.

Behoefte aan een eerlijk advies over social media? Bel of mail Oliver!

Events

Jouw event is de belangrijkste dag van het jaar! Toch? Vooraf, tijdens maar ook na je evenement zijn social media een onmisbaar element geworden in de communicatie. Zeker als je weet dat de zogenoemde ‘buitenzaal’ oneindig veel groter is dan de offline bezoekers in je ‘binnenzaal’. Met een paar slimme handelingen kun je het bereik van je evenement flink vergroten! En de impact heeft een langdurig effect als alles achteraf online terug te vinden is. Met jarenlange ervaring in het organiseren, uitvoeren en bezoeken van conferenties, congressen en seminars ondersteunen wij ondersteunen je graag:

  •  Als spreker of met een workshop
  •  Door een online strategie op te stellen
  •  Met ‘hybrid‘ social media om de brug te slaan tussen je offline en online publiek (in samenwerking met Live Online Events).

Wat je wensen ook zijn, we helpen je graag. Nameshapers biedt kennis en operationele ondersteuning bij onder meer:

– keuzes voor kanalen, een content calendar en een teambriefing
– event blogging (van strategie tot eindredactie zoals bij TEDxAmsterdam)
– social media reporting (inclusief tweets, facebookberichten en bijvoorbeeld Instagram-updates)
– social media moderation (inclusief reageren en vragen selecteren voor bijvoorbeeld live-uitzendingen)

De meeste opdrachtgevers stellen ook prijs op een Storify achteraf waarin de interessantste tweets bijeen worden gebracht voorzien van extra tekst en beeld, zoals bij het Geld Genoeg-evenement.

Behoefte aan meer impact van je evenement? Bel of mail voor een afspraak!