Nameshapers social media | logo Right To Play Large

Als social media sponsors voor het Olympisch Gala van Right To Play hebben we live verslag gedaan van de fundraiser. En de resultaten? Naast een recordbedrag van € 430.000,- hebben we honderden tweets gezien, werd het Olympisch Gala  trending topic en zijn meer dan 1 miljoen Twitteraars bereikt!

Het galadiner en de veiling werden georganiseerd door MCI Amsterdam voor Right To Play in samenwerking met NOC-NSF. Aan het einde van de feestelijke avond bleek dat met de stille en openbare veiling in totaal maar liefst € 430.000,- is opgehaald om kinderen over de hele wereld te steunen met spel & sport. Van de middag tot na middernacht hebben wij content gecreëerd en gemonitord op Twitter and Facebook. Dat deden wij uit naam van zowel Right To Play als MCI, waarbij we af en toe ook nog onze persoonlijke en de Nameshapers social media kanalen updateten. Fotograaf van dienst Anouschka voorzag ons voortdurend van prachtige foto’s om te delen. En voor de inhoudelijke vragen hadden we nauw contact met marketing manager Bas.

Op Twitter heeft de event hashtag #OlympischGala meer dan 400.000 Twitter accounts bereikt en dankzij de meer dan 175 retweets van deelnemers en andere fans van Right To Play, zijn berichten over het Olympisch Gala in totaal bij meer dan 1.200.000 Twitter tijdlijnen verschenen.