Stichting Vluchteling iban 999 logo

“Wat zijn jouw goede voornemens voor 2018?”

Voor de eindejaarscampagne van Stichting Vluchteling op social media gingen we op pad en vroegen voorbijgangers in onder andere Amstelveen, Utrecht en Den Haag naar hun plannen. We konden met de hartverwarmende antwoorden verschillende video’s maken. De stichting heeft ze organisch en betaald gedeeld op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

Wat zijn jouw goede voornemens?

Wat wens je voor jezelf? En voor anderen?

En hebben vluchtelingen eigenlijk goede voornemens? 

De best bekeken video:

In dit project was Oliver verantwoordelijk voor de uitwerking van deze online only eindejaarscampagne die past binnen een langer lopende “minder, minder minder”-campagne. Binnen dit strategische kader konden we in nauwe samenwerking  met de opdrachtgever een pakkend concept uitdenken en aan de slag. Van het opstellen van de vragenlijst, het aanvragen van toestemming om te filmen tot het begeleiden van de 9 verschillende montages.

De videoproductie ligt in handen van Sander Blom en de achter-de-schermen foto’s zijn gemaakt door Tim Bilman/Vowtow photography.

Tijdens de draaidagen voor de eindejaarscampagne hebben we achter-de-schermen foto’s gemaakt. Hieronder een kleine selectie:

Bekijk alle social video’s voor Stichting Vluchteling hieronder: