Nameshapers social media training workshops en coaching | logo Foodservice Network

Voor de alliantie van Food Service Network organisaties hebben we meerdere keren een rol gespeeld als social media supporters. Hier zijn 3 van die gelegenheden op een rij:

Food Service Network Nederland

Op een “themadag” over Digitalisering, georganiseerd voor de netwerkleden om te netwerken en nieuwe dingen te leren in Regardz Hotel Heerlickheijd (Ermelo), kregen wij de kans om 3 workshops te geven over hoe je nu op een goede manier Twitter kunt gebruiken voor zakelijke doeleinden.

Hans SteenbergenTrendwatcher, Hoofdredacteur Food Inspiration Magazine:

“Oliver and Salmaan are two fantastic young, intelligent and friendly ‘teachers’ who will take you on a practical journey into digital possibilities. If you want to know something about social media, don’t look any further. These guys rock.”

Food Service Network participants

Food Service Network Belgium

Met twee interactieve presentaties van 60 minuten verwelkomden we de Belgische food & beverage branche in de altijd in beweging zijnde wereld van SoLoMo: social, local en mobile netwerken. Mede door de hartelijke ontvangst bij Java Coffee – inclusief een uitgebreide coffee tasting contest – en de spetterende openingspresentatie van de Vlaamse filmregisseur Nic Balthazar hebben we onszelf uitstekend vermaakt. Van het uitleggen van de hyperconnected wereld waar we in leven tot aan de voordelen van het claimen van je locatie in Foursquare, riepen we alle deelnemers op om te stoppen met nadenken en te beginnen met gewoon doen.

Food Pioneers

Na de korte power workshops tijdens de themadag eerder in het jaar, werkten we samen met de Food Pioneers voor een speciale “summer course” geheel in het teken van Twitter – gemixt met een paar andere sociale netwerken zoals Foursquare en het gebruik daarvan binnen de horeca. In twee sessies, elk van 2,5 uur, introduceerden we een zeer divers publiek van horeca-ondernemers in de diepte van Twitter en gingen ze aan de slag met hoe ze Twitter zelf persoonlijk en zakelijk nuttig konden maken. De meeste vragen gingen over de balans tussen je individuele persoon en wat je als bedrijf nu wel en niet kunt maken online. Met bijzondere snacks als tussendoortjes kunnen we zeggen dat deze dag een groot succes was voor de deelnemers en de organisatie! In deze fotoserie van de dag op Flickr kun je zien hoe leuk en open de sfeer was.