De nieuwsbrief

Word een Twitter topper: 24 mei

Wat is het programma?

Je wordt een Twitter topper! We nemen  je stap voor stap mee door de mogelijkheden van Twitter, laten je kennismaken met diverse gebruiksmogelijkheden en delen de beste tips & tricks met je aan de hand van ons 5-stappen-model. Na ongeveer 3 uur heb je met succes de binnen- en buitenkant van Twitter ontdekt, gelijkgestemde mensen leren kennen en een manier gevonden die voor jou prettig werkt.

Wat ga ik dan doen?

Was het al duidelijk? Je krijgt geen saaie presentatie te zien.We zetten jou aan het werk! Je zult gaan creëren, aanpassen en je (nieuwe) social media profielen ter plekke gebruiken…

 

Wat nemen wij mee?
–  Onze kennis
–  Koffie en thee
–  Wifi en stopcontacten
– Op jouw verzoek iets anders!
Wat neem jij mee?
–  Een laptop (met lader en wifi)
–  Je enthousiasme
– Contant geld voor de onkosten en waardebepaling achteraf

 

 

 

We werken met waardebepaling achteraf. Dat betekent dat je vooraf alleen de vaste kosten van € 10,- betaalt voor de locatie, koffie/thee en andere voorzieningen zoals de elektriciteit. Vergelijkbare workshops kosten tussen de ,€ 169,- en zelfs € 475,-, maar nu kies je zelf hoe veel waarde je toekent aan deze workshop.

 

 

De details

– Dinsdag 24 mei 2011 van 18:30-22:00 (pauze van ca. 20:00 tot 20:30)

–  We spreken zowel Engels als Nederlands, omdat Twitter vooral Engelstalig is

–  Kom op tijd om jezelf en je laptop te installeren

–  De locatie is Lev Kaupas, Atlantisplein 1, Amsterdam (hier)

Om je aan te melden, vragen wij je dit aanmeldformulier nu meteen in te vullen. Aan elke workshop kunnen maximaal 16 mensen meedoen.